Tuinontwerp

l

Tuinontwerp de basis voor de aanleg

Een goed doordacht tuinontwerp is de basis voor de aanleg van een nieuwe buitenruimte. Wiegel Tuinen kan tuinontwerpen maken, maar ook beplantings- en verlichtingsplannen voor u uitwerken. Zowel voor particulieren, bedrijven als instellingen ontwerpen wij tuinen, perken, hofjes en binnentuinen. Voor de ontwerpen hebben wij ook een samenwerking  met tuinontwerpster Joyce Goudswaard.

Uw tuinwensen

Bij het eerste gesprek worden uw wensen geïnventariseerd waarbij gekeken wordt naar de huidige situatie en aanwezige elementen. Vervolgens leggen we u een kostenindicatie voor. Na akkoord gaan wij aan de slag en werken uw wensen uit tot een ontwerp. Met het ontwerp bieden we u ook een prijsopgave voor het realiseren van uw droomtuin.

De tuin in balans

Het is voor ons belangrijk dat een tuin in balans is. Wij zien erop toe dat er een juiste verdeling ontstaat in aangebrachte ontwerpen zodat u jarenlang kunt genieten van plezier en rust in uw tuin. Dit is een belangrijk uitgangspunt van Wiegel Tuinen.

Heeft u vragen over tuinontwerp? Of interesse bij tuinontwerp? neem dan contact met ons op. 

Joyce Goudswaard

Aangesloten

TuinKeur

Wij staan voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Daarmee profiteert ook u van de vijf zekerheden van TuinKeur. Lees meer >